Det är riktigt ont om nya komediserier som är roliga. Ja, jag skulle snarare säga att det inte finns så mycket som är uthärdligt. Känner man sig uppgiven över det dåliga utbudet kan man alltid spana in ett avsnitt av Workaholics, på Comedy Central, en serie om ett gäng glada människor som gör altt för att inte behöva jobba. Och nu till din stora glädje kan jag förkunna att en helt ny säsong har premiär på Kanal 5. Vad jag gillar är den avslappnade stilen, den semi-dokumentära känslan, kända gästskådisar, och ja…. Du kan se själv vad jag menar om du spanar in den fräcka trailern till nya säsongen nedan!

Synopsis:
Wohow!! Snart är det dags för ytterligare en säsong av Workaholics, närmare bestämt säsong 5 som startar söndag 22/3 20:30 på Comedy Central.

Workaholics följer tre slacker-vänner som precis gått ut college och jobbar tillsammans som telefonförsäljare. Deras personliga motto är: “Gör så lite som möjligt medan du har så roligt som möjligt”. Dagarna på kontoret består av att lista ut det bästa sättet att slippa jobba. Dress codes, deadlines och vakna före lunch är inte något som står på checklistan för killarna i Workaholics. Serien är regisserad av Kyla Newacheck och producerad av Kevin Etten som tidigare producerat Scrubs. Workaholics-gänget spelas av Blake Anderson, Anders Holm, Adam DeVine och har gästskådisar som superstjärnorna Jack Black och Dolph Lundgren

Klicka på videon eller brandbaren för att se fler klipp av serien!
Missa in detta! Söndag 22/3 20:30 på Comedy Central.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print