Smått bisarrt och förvirrat av Aftonbladet. Tydligen är Biggest Loser ett svältprogram. I den amerikanska versionen tjatar coacherna hela tiden på deltagarna att de ska äta ordentligt. Johan i den svenska säsongen säger “Mikael ville till exempel inte att vi skulle äta havregrynsgröt på morgonen eftersom det innehöll för mycket kolhydrater.”

Aha, det är alltså det här som är “svält”? Eller som man uttrycker det “periodisk fasta”. Alltså är att undvika havregrynsgröt periodisk fasta vilket är lika med svält? Mikael Hollsten säger att han förstår förvirringen. Det gör inte jag. Vad menar Aftonbladet och vad är poängen med artikeln? Om du kan luska ut det åt mig så får du gärna svara på det som kommentar.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print