kingdom

Känner du till Kingdom? TV-serien alltså? Om du är kamsportsfreak och MMA-fan bör du ha hört talats om den. För det här är ett drama som utspelar sig på och utanför MMA-scenen. Spana in trailern nedan så kan du se lite av ett intensivt drama, en mycket välspelad TV-serie med ett snyggt foto som, IMHO, påminner lite om The Fighter. Själv uppskattar kampsport med vardagston. Får man bra handling, bra fotade fajter och en underdog som slåss för att överleva har man ett riktigt bra material. Spanar du in diverse film- och TV-sajter kan du också se att betyget är vrålhögt över allt. Om du har TV4 Premium kan du se på den redan nu.

Synopsis:
Kingdom är ett ingående familjedrama som kretsar kring MMA-gymmet Navy St. MMA i Venice, Kalifornien. Navy St. MMA drivs av fightinglegendaren Alvey, som med hjälp av sin flickvän Lisa försöker få ekonomin att gå ihop. Tillvaron förändras på gymmet när ryktet sprids om att den forna superstjärnan Ryan är tillbaka. Alvey ser potentialen i att Ryan tränar på gymmet, men situationen riskerar att infekteras i och med Lisas tidigare relation med Ryan.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print