En såpa som jag tittade på intensivt och följde troget under de allra första säsongerna är Farmen. Jag kan erkänna att jag är rätt förtjust i att studera det sociala spelet i diverse dokusåpor. Just farmen tillhör en kategori som brukar vara intressant. Kolla trailern nedan så skymtar klassisk farmen-konstellation med yngre och äldre deltagare. I den här såpan vet ju alla bäst och de brukar vara duktiga på att låta andra veta det. Så nu kan vi se framemot mer dramatik, dueller och allt som kan hända på en bondgård när man låter ett helt gäng av hungriga individualister styra och ställa… Det är på allvar och allt är personligt. Och förhoppningsvis tar de väl hand om djuren. Håll hårt i hatten och var beredd på en åktur. I morgon måndag börjar det!

Vänskap eller svek, solstänk eller ösregn, överflöd eller örfilar. Dokusåpan Farmen och den svenska sommaren hör ihop. För båda gäller att allt kan förändras på ett ögonblick. Välkomna till en ny säsong, start den 19 januari. Upplev förändringen redan nu, klicka här:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print