Gnugga ögonen en extra gång. Nej, det är inte bilder från Sagan om Ringen-trilogin. Tror du mig inte`Se den en gång till då. Det här är ju en trailer till THE HOBBIT 3! The Hobbit; The Battle of the Five Armies.

Nåja, Jag jag ska erkänna att jag såg skillnaderna och kände igen The Hobbit-karaktärerna, men samtidigt var det lite “däjavy” över det hela. Första The Hobbit-filmen var en tramsig smörja. Andra filmen var definitivt ett steg i rätt riktning. Och så den här då? Ett försök att bli ännu mera LOTR? Kanske det är ett smart drag? Jag vet inte. Men en film med lite handling och en helvetes långa stridsscener kan du med all säkerhet se fram emot. Spana in trailern till The Hobbit; The Battle of the Five Armies: (Inte särskilt snyggt med en titel på sju ord där fyra av dom är “the”, eller vad tycker du?)

[youtube]Egvg4w7VaU4[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print