Snart har uppföljaren till The Purge premiär, närmare bestämt den 30 juli. Här nedan kan du spana in en fräck trailer. Jag ska erkänna att jag inte sett den första filmen, men trailern här gör mig sugen på att se den. I vilket fall verkar den här filmen som ett riktigt spännande action-äventyr eller ”survival horror” som är bästa genrenamnet. Nu spelar det nog inte heller så stor roll om du liksom jag inte sett ettan, för det är ett helt nytt team det handlar om, nya skådisar. Nåja, trailern ger riktigt sköna vibbar. Faktiskt.

Synopsis/handling
Uppföljaren till THE PURGE från 2013, men med nya karaktärer. Här får vi följa ett ungt par vars bil går sönder i de centrala delarna av en stad, mitt under den årliga purge-natten. Natten då det är tillåtet att utföra vilken brottslig handling som helst utan att arresteras. Natten blir en kamp på liv och död för paret.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print