En så länge har det varit en trist sommar så vi kan ju hoppas att det blir bättre. Men när det är lite grått och trist ute så vad passar egentligen bättre än att sitta inne och uggla i biografen? Oavsett hur vädret blir får du mäktig sommarunderhållning om du ser Transformers 4 som har premiär den 10 juli. Fantastiskt va!? Gigantiska robotar får vi ju avnjuta alldeles för sällan. Låt metallbitarna spridas ordentligt omkring, för nu kommer robotarna att slåss ordentligt! Kolla bara in den maffiga, effekt-spektakulära videon nedan, så får du se vilka som är fiender den här gången. Hela mänskligheten är i fara och robotarna med. Tänk om alla går under? Nä, det tror jag inte. Då får vi ju inte ännu flera uppföljare och stora mecha-robotar kan vi ju aldrig få nog av. Nåja, kolla in videon och påstå inte att du inte i alla fall blir en smula imponerad.

Stjärnspäckat actionäventyr i regi av Michael Bay. I den nya Transformers-filmen möter vi nya skådespelare. I rollerna ser vi bland andra nykomlingarna Jack Reynor och Nicola Peltz samt Mark Wahlberg, Stanley Tucci och Kelsey Grammer. Vi får också möta nya fantastiska transformers.
sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print