David Lynchs och Mark Frosts banbrytande kultserie & film på blu-ray samt 90 exklusiva minuter av borttagna/alternativa scener från Twin Peaks: Fire Walk With Me.För första gången släpps hela tv-serien tillsammans med filmen i en samlad blu-raybox.

Restaurerad bild, nyproducerat material samt exklusivt arkivmaterial – personligen övervakat av David Lynch.

Det har gått 25 år sedan det chockande mordet på Laura Palmer och den hyllade serien från filmlegenden David Lynch och manusförfattaren/producenten Mark Frost förändrade tv-serievärlden för alltid. Nu släpper CBS Home Entertainment och Paramount Home Media Distribution hela mysteriet i samlingsboxen Twin Peaks – The Entire Mystery.

Boxen innehåller hela tv-serien med alla avsnitt samt både den amerikanska och internationella versionen av pilotavsnittet; Lynchs film Twin Peaks: Fire Walk With Me i restaurerat skick samt ytterligare nära 90 minuter av borttagna och alternativa scener från filmen. Dessutom nyligen uppgraderade Log Lady-introduktioner till varje avsnitt; restaurerad bild till många av scenerna i tv-serien; ett nytt filmklipp med Lynch och skådespelarna som spelade familjen Palmer i en fascinerande återträff med deras karaktärer; massor av aldrig tidigare släppt material som djupdyker i Twin Peaks fantastiska historia.

Vidare innehåller boxen förutom den nyligen uppgraderade versionen av filmen Twin Peaks: Fire Walk With Me, de sedan länge efterfrågade saknade delarna av originalfilmen; nära 90 minuter av borttagna och alternativa scener – för världens Twin Peaks-fans också kallat Twin Peaks The Holy Grail.

”Det hände många saker under de sista dagarna i Laura Palmers liv som aldrig visats förr”, säger David Lynch. ”Nu är de här tillsammans med den nya utgåvan av filmen Twin Peaks: Fire Walk With Me och tv-serien Twin Peaks.”

Release:  Blu-ray 29 juli

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print