star-wars-rebels-inquisitor

Star Wars 7 blir liksom allt mer kryptisk trots att vi inte vet nånting alls om handlingen annat än att filmen utspelas en himla massa tid efter originaltrilogin. Varför? Kanske för att det kommer enormt mycket info om uppföljaren trots att man samtidigt inte får veta nånting alls. Låter det logiskt? Nåja, vi vet nu att filmerna inte kommer att baseras på ”legenderna” som numera räknas som oauktoriserad handling från de tredjepartstillverkare inom mega-franchaisen som fansen gillar mer än den nya trilogin som Lucas våldtog sin egen Star Wars-värld med.

Men vad nu då? Kanske det nya Disney-Star Wars-gänget ändå sneglat lite på den del av franchaisen som de numera underkänner? Vadå då? Jo, nu ska du få höra:

Rykten säger, men kom ihåg att det här bara är rykten, att istället för Sith Lords så kommer skurkarna att vara ”Jedijägare”:

They’re dressed in black, use lightsabers, and hunt Jedi. However they’re not necessarily Sith. They just hate the Jedi. Apparently, they also have foot soldiers who look like Storm Troopers, but in black and chrome.

Nå, låter inte det här som Slash Film beskriver som The Inquisitor i ”Rebels”. Enligt sajten så ska det bara vara ett sammanträffande. But who knows?

Läs i länken ovan för mer info och för att hitta originalkällan.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print