Frozen_BD_3D_se

Bilder © Walt Disney

Ta chansen och var med om utlottning av den fenomenalt fin-fina filmen Frost. Walt Disney har gett oss 3 ex på Blu-ray av  som vi lottar ut. 

Allt du behöver göra för att vara med är att motivera varför just du ska ha den filmen. Skriv på Facebook (länken hittar du till höger), i kommentarerna (nedanför inlägget) eller i ett mejl till david@filmmedia.se (Om du mejlar, så ge mig gärna din fysiska postadress och mobilnr för avisering). Ge mig ditt svar senast måndagen den 9:e juni. Passa samtidigt på att gilla bloggen och sprida den lite så blir jag extra glad.

Om filmen:
Det animerade äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme.

Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av! Den har vunnit en Golden Globe® för Bästa animerade film och blivit Oscars®-nominerad för Bästa sång och Bästa animerade film. De svenska rösterna görs av Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print