Härligt, snart har Bad Neighbours premiär!
Filmen beskrivs som en:

“Stjärnspäckad komedi om ett par småbarnsföräldrar som får nya grannar. Grannarna från helvetet. Seth Rogen och Rose Byrne spelar det hårt prövade gifta paret och bland grannarna ser vi bl.a Zac Efron och Christopher Mintz-Plasse.”

Egentligen finns det väl få så tacksamma konediteman som just grann(o)sämja. Jag kommer på några filmer som jag rankar högt i skrattfaktor. Samt finns ju en hel del inslag gällande helvetiska grannrelationer i många filmer som egentligen handlar om annat. Nej, det är inte lätt att vara goda grannar. Passa också på att spana in den härliga trailern nedan! Det är en film med rappt tempo och bra skådespelare som karaktärer med skön attityd. Jag gillar den här avslappnade humorn. Nåja, det är väl bara att boka biljetter och sätta sig ner i biosalongen och njuta. 🙂

sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print