Centenarian_BD_3D_se

© Buena Vista © Nice FLX Pictures

Tre exemplar av den fabulöst hyllade och välbesökta Hundringen lottas ut. Ett ex, det alldeles otroligt åtråvärda förstapriset, är signerat av självaste Robert Gustafsson!

Filmen Hundraåringen är placerade ute i butikshyllorna i fina Blu-ray-fodral fr.o.m. den 28 april. Men du behöver alltså inte bita på naglarna för oron över att hyllorna hinner tömmas innan du hinner lägga vantarna på ett eget exemplar. Allt du behöver är att deltaga i vår förnäma utlottning och för att få vara med är det helt enkelt bara att svara på 3 knasroliga Robert-Gustafsson-frågor, samt motivera varför just DU är värd att få det signerade exet. Läs mera efter “hoppet”:

1: I vilken komikergrupp gjorde Robert Gustafsson succé med diverse tokroliga TV-serier, filmer och shower?

A) Kultinggänget
B)  Kalvgänget
C) Killinggänget

2: Gustafsson har uppträtt en herrans massa år i ett av Sveriges av mest populära sångprogram som heter vad fanken då?

A) Ingen kan sjunga
B) Lotta på Liseberg
C) Allsång på skansen

3: Gustafssons älskade fyllokaraktär Fred Asp brukar festa tillsammans med:

A) Björne
B) Kungen
C) Illern Göran.

4: OCH GLÖM INTE: Om du vill ha det signerade exet, motivera varför just DU förtjänar det!!!

Skicka dina svar och din klurigt formulerade motivering till mig genom david@filmmedia.se, här i kommentarerna eller på vår Facebooksida. Gör det senast den 28/4. Glöm inte att lämna din fysiska postadress om du skickar svar per E-mejl. Annars kontaktar jag dig.
Passa även på att gilla FilmMedia på Facebook eller sprid tävlingen på egen blogg eller liknande. Både ren inställsamhet och hjälp att sprida FilmMedia uppskattas!

Om filmen:

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann med Robert Gustafsson i huvudrollen är jättesuccén som lockade över 1,5 miljoner besökare till biograferna och vann BIO PUBLIKENS PRIS vid Guldbaggegalan 2014. Filmen är baserad på Jonas Jonassons internationella boksuccé och har regisserats av Felix Herngren.

Synopsis:

Allan Karlsson (Robert Gustafsson) hamnar efter ett långt och händelserikt liv på ålderdomshem där man förbereder firandet av hans hundraårsdag. Men Allan som inte är intresserad av något firande smiter istället ut genom fönstret och hamnarmitt i ett äventyr där ett kriminellt gäng, en väska full av pengar, en elefant och en inkompetent polis är inblandade. För de flesta hade detta förmodligen varit livets största äventyr, men för Allan som har en minst sagt explosiv bakgrund och spelat en nyckelroll i några av historiens viktigaste händelser är det ungefär som vanligt. För Allan är det helt enkelt så att ”det är som det är” och bara han får en sup då och då så får det ”bli som det blir”!
Specifikationer:

 • Speltid: ca 1h 49min
 • Produktionsår: 2013
 • Bildformat: 2.35:1 / 16×9
  DVD:
 • Ljud: Dolby Digital 5.1 svenska / syntolkad på svenska
 • Text: svenska, danska, norska, finska, isländska (bonusmaterialet är ej textat)
  Blu-ray:
 • Ljud: DTS-HD 5.1 Master Audio: svenska
 • Text: svenska, danska, norska, finska (bonusmaterialet är ej textat)

Extramaterial:

 •  Bakom masken på Hundraåringen (ej textad)
Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print