Noah, berättelsen om Noak kommer nu från Universal Pictures, en film med ingen mindre än Darren Aronofsky vid rodret. Jag är en riktigt stor fan av regissörens Black Swan och jag gillade även The Wrestler. Det här är verkligen en filmskapare som kan skapa spänning och förväntan. Vad skulle inte Aronofsky kunna göra med en riktigt storslagen biblisk berättelse? Jag tror man ska vara beredd på ett epos. Men vem spelar Noak? Jo, ingen mindre än actionhjälte-gladiatorn Russell Crowe! Spana gärna in trailern nedan, den är riktigt häftig. Effekterna är pampiga, storslagna och hos mig ger det verkligen mersmak. Och då ska du veta att jag är riktigt skeptisk till storfilmer i stort och särskilt bibliska eller mytologiska berättelser. Men som sagt, med Russell Crowe och Darren Aronofsky vid rodret, den ena fysiskt vid ratten och den andre som styr Arken in i storfilmernas värld känner jag mig trygg. Det här ska ses på vita duken där den hör hemma!

 
Synopsis:
Historien om Noak är en inspirerande berättelse om mod, uppoffring, hopp och försoning – en berättelse som Darren Aronofsky (”Black Swan”, ”The Wrestler” och ”The Fountain”) nu tar till bioduken. I NOAH spelar den Oscarbelönade Russell Crowe mannen som utses av Gud att genomföra ett gigantiskt räddningsuppdrag innan en apokalyptisk flod förstör jorden.

Aldrig tidigare har berättelsen om Noaks ark filmatiserats på detta storslagna sätt – där publiken bjuds in för att uppleva hans kamp och känslor där han ständigt finner sig balanserandes mellan hopp och förtvivlan.

sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print