Hej då Shirley Temple. När jag var liten såg jag ditt framträdande i Mickey’s Polo Team. Jättekul liten kortfilm. Jag har sett några andra filmer med dig, men jag kommer inte ihåg så många eller vad de heter. Inte heller tror jag att man hade så stor relation till dig här i Sverige som i exempelvis USA där du var en riktig mega-stjärna, trots att du bara var ett litet barn. Tänk att du hann bli 85 år gammal och trots det kommer man minnas dig som ett litet barn med gyllene lockar och smittande leende. Här avled en stor svensk stjärna vid namn Alice Babs samtidigt som du, så du kom i helt skymundan. Medierna här är fyllda med nyheter om henne, så jag har inte brytt mig inte om att skriva nåt speciellt om det. Istället ägnar jag utrymme åt dig istället och vill passa på att önska dig allt väl i evigheten. Sov så gott.

[youtube]HWtO-lr5AS4[/youtube]

[youtube]wNwFXLcrsbc[/youtube]

Ps. Alice Babs, lycka till in i evigheten du med, R.I.P. ds

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print