Spana in en stämningsfull trailer nedan till Paranormal Activity: The Marked Ones! Det är alltså ytterligare en uppföljare till en av de allra största skräckfilmsuccéerna. Egentligen är jag allt annat en fan till uppföljare, men jag gillar verkligen den här trailern. Det är snyggt fotat och bilderna är stämningsfulla. Om trailern kan ge tittaren en kuslig känsla så träffar den rätt, eller vad tycker du? I vilket fall tror jag att jag ska ge filmen en chans. Jag vill ha mer av det där krypande, ruggiga.

Handlingen då?
”Efter att Jesse, tillsammans med sina kompisar, tagit sig in i en mördad kvinnas lägenhet så uppstår ett oförklarligt märke på hans arm. Detta är bara början på en helvetesresa. Jesse är märkt och förföljs av mörka krafter som vill honom illa.”
Det tycker jag verkar lovande.

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print