Om du också har gjort det och vill ha ett smartare, billigare alternativ så kolla in Magine här nedan. Du får en fri pröva-på-månad, samt finns det en gratisversion. Så egentligen finns väl ingen anledning att inte testa? Läs vidare nedan om tjänsten och passa på att se en frustrerande video. Så behöver du aldrig känna mer. Framtiden är ju redan här, så varför inte ta steget in i den?

Magine är en ny, mer flexibel och betydligt billigare TV-tjänst. En TV-leverantör som för en gångs skull står på TV-tittarnas sida. 

Vi TV-tittare har länge tvingats välja mellan pest eller kolera när vi ska teckna TV-avtal. Väljer man ett billigare abonnemang så är ofta bindningstiden förödande lång vilket gör att man blir fastlåst vid sin leverantör, i vissa fall i åratal. Vill man ha andra kanaler än basutbudet så kostar det förstås extra. Vill man titta på andra skärmar än TV:ns så finns det knappt i leverantörernas utbud, och om det finns blir det hiskeligt dyrt samtidigt som tjänsten fungerar dåligt. Sedan har vi de olika avgifterna; krypteringsavgiften, kortavgiften och den långa uppsägningstiden förstås (som är förvillande lik ”bindningstiden” till sin utformning men som ändå lever ett eget liv som separat avgift). Och ständigt dessa digitalboxar som tar utrymme, förfular hemmet med sina sladdar, och som tar flera dagar att få hemskickade. Om du inte tror mig – kolla in videon där Magine har ”busringt” till några av de traditionella TV-leverantörerna och kollat hur dyrt det faktiskt blir!

Om Magine

Magine är TV via internet. Med Magine får du 38 TV-kanaler för bara 99 kr/mån. Ingen box, inga sladdar, inga bindningstider eller dolda avgifter. Du kan titta på TV i sommarstugan, på bussen, när du väntar i kön på Konsum. Allt som krävs är internet. Navigerar gör du snabbt och enkelt via en snyggt designad TV-tablå. Många av kanalerna har playfunktion och tillbakaspolning, t ex TV4 och Discovery. Magine bjuder på en första provmånad, utan att du ens behöver ta fram kreditkortet. Efter provmånaden går du automatiskt över till Magine Free, där du får 8 TV-kanaler för 0 kr/mån. Om du vill fortsätta med 38 kanaler (Magine 1st Edition) så måste du göra ett aktivt val.

Varning. Den här filmen kan skapa starka känslor av frustration

sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print