För er som gillar den tecknade hunden Snobben så kan ni se fram emot en ny långfilm, den första på väldigt länge. För typ ett år sedan så satta Fox hundklorna i rättigheterna och nu är det klart att Paul Feig producerar en film för  Twentieth Century Fox Animation and Blue Sky Studios. Skaparen Charles M. Schulzs son och sonson, Craig och Bryan Schulz skriver manuset tillsammans med Cornelius Uliano och alla tre  ska tydligen producera.

Jag måste säga att jag är inget fan av seriestrippen annat än en del från de första två åren av Schultz strippar. Men jag gillade filmerna och TV-serien helskarpt som liten. Så det är ju kul om de kan behålla den vänliga och ändå djupsinniga tonen. Då har jag något att se fram emot att kunna se tillsammans med min grabb. Filmen är planerad till 2015.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print