Oj. Jag blir mer och mer konfunderad över det där med Avatar. James Cameron ska ju börja spela in hela 3 uppföljare på en och samma gång med start i oktober 2014. Nu har han skrivit kontrakt med Stephen Lang till alla uppföljarna. Hoppas hans karaktär Colonel Miles Quaritch dör i alla uppföljarna på bästa Freddy Kruger-sätt, eller vad säger du? Sigourney wiever återuppstår förmodligen också hon från de döda, de vet vi ju sen ett par år tillbaka.

Egentligen, även om jag var långt ifrån en fan av Avatar och ser fram emot dessa tre sequels med en enda stor gäspning, så börjar jag i själva verket gilla Cameron allt mer och mer. Han har verkligen noll respekt för publiken och behandlar åskådarna som de idioter de också förtjänar att bli behandlade som. Med de kommande Avatar-filmerna får vi mera klichéer, mera uttjatad återanvändning av gamla utnötta sagor, mer teknik och ännu större idiotförklaring. Cameron är den okrönte mästaren av kommersiell film. Han vet vad publiken vill ha och ger dom exakt vad dom förtjänar, jajamensan.

Här i FM har vi skrivet en massa om AVATAR-FILMERNA om du vill läsa mer: Kolla här

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print