Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Nej, Beetlejuice var ingen bra film. Finns det verkligen något intresse för en Beetlejuice 2? Ibland undrar jag över Tim Burton och hur det står till i hans hjärna. Hans filmer verkar pendla mellan briljans och inslag som är på gränsen till kalkon. Var någonstans originalfilmen befinner sig vet jag inte, men med tanke på hur mycket mediokra filmer som Burton gjort under de senaste åren ser jag verkligen inte fram emot en Beetlejuice 2.

Jo, det är sant, Tim Burton funderar allvarligt på att göra en uppföljare och dessutom med Michael Keaton i titelrollen. Han kommer att göra det (enligt källa) om han får ett bra manus.  Filmbolaget letar efter ett bra manus som de kan sätta händerna på Burton. Dom har gett honom manus till en uppföljare tidigare, Burton har tydligen varit intresserad men refuserat texten.

Men uppriktigt sagt, eftersom Burton inte själv verkar vara ivrig på att skriva något så tvivlar jag starkt på att det blir någon uppföljare. Den enda som kommer att vara besviken är nog Michael Keaton som inte haft en särskilt fantastisk karriär.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print