Agents_of_SHIELDMissa inte Agents of S.H.I.E.L.D. som startar på Kanal 5 den 3:e oktober! Äntligen en ny superhjälte-TV-serie att se fram emot. Bra va!

Agents of S.H.I.E.L.D. bygger på Marvels klassiska tecknade serie S.H.I.E.L.D, som startade redan 1965. Akronymen stod från början för Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division. Men 1991 ändrade Marvel förkortningen till ännu coolare Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate.

Serien handlar om en specialstyrka där det finns människor med övernaturliga förmågor och dom löser mystiska fall och slåss mot superskurkar. Tja, vad ska man säga, blir TV-serien som en hybrid mellan X-Men och Homicide? Nej, jag vet inte hur serien blir. Jag har ju inte sett den än. Men om du spanar in trailern nedan så får du en skymt av superhjältekrafterna. Ser den inte riktigt läcker ut?! Och visst ser den extremt välgjord ut! Oavsett om du gillar superhjältar, mystik eller polisserier så kan Agents of S.H.I.E.L.D. vara exakt det du har gått och väntat på, utan att riktigt själv veta om det. Men nu vet du, kolla in serien själv på Kanal 5. Efter ett kort synopsis följer trailern:

Synopsis/Handling:
Agent Phil Coulson sätter ihop en liten grupp specialagenter, särskilt utvalda ur den internationella brottsbekämparorganisationen S.H.I.E.L.D. Tillsammans har de i uppdrag att utreda nya underliga företeelser som dyker upp runt om på planeten Jorden och skydda de vanliga mot det ovanliga och det naturliga mot det övernaturliga. Teamet består av agent Grant Ward, specialutbildad i stridsteknik och spionage; agent Melinda May, pilot och kampsportsexpert; agent Leo Fitz, extraordinär ingenjör; agent Jemma Simmons, geniförklarad biokemist, samt nybörjaren Skye som är en lovande hacker.

Sponsrat inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print