Steven Spielberg och George Lucas siar om utvecklingen och framtidens underhållning. Det kan du läsa i Variety som summerar en diskussionspanel från USC School of Cinematic Arts.

Om du klickar dig fram till den andra sidan av Atlanten så kan du läsa allehanda grejs om hur de tror att det kommer att se ut. De spår framtiden om lyxbiografer och höga biljettpriser, om VoD (Video on Demand) och om att man bara om tio år kommer att kunna styra drömmar.

Men so bloody what? säger jag som aldrig kommer ihåg vad jag drömmer. Kommer det finnas någon komma-ihåg-eller-få-tillbaka-pengarna-garanti? Eller kommer dom att spela in drömmarna som filmer? Nä, så mycket får vi inte veta. Men de kanske har ett eller ett par bra poänger. Läs själv: artikeln i Variety.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print