©Disney

©Disney

Äntligen en trevlig tävling igen! Den här gången har du möjlighet att vinna Röjar- Ralf på Blu-ray.

Röjar-Ralf kommer ut på DVD, Blu-ray och 3D Blu-ray den 5:e juni.

3 exemplar av Röjar- Ralf delas ut. Allt du behöver göra är att skriva en rad till mig och berätta varför just du ska få ett. Skicka till david (@) filmmedia.se. Glöm inte att bifoga din fysiska postadress. Senaste dag för att deltaga är tors den 13:e juni. Se också till att gilla FM på facebook, för den här gången kommer vinnarna enbart att utannonseras på vår FB-sida.

Synopsis:
RÖJAR-RALF handlar om Ralf, den onde i ett arkadspel, som längtar efter att vara lika omtyckt som sitt spels perfekta hjälte – Fixar-Felix. Problemet är att ingen tycker om en skurk. Men de älskar hjältar… så när ett nytt modernt spel dyker upp där tuffingen Sergeant Calhoun har huvudrollen ser Ralf sin biljett till hjältedom och lycka. Han smiter in i spelet med en enkel plan – att vinna en medalj – men snart har han förstört allt, och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen. Ralfs enda hopp är Vanilja von Sockertopp, en ung bråkstake från ett bilracingspel, som kanske kan vara den som lär Ralf hur man blir en snäll kille. Men kommer han i tid att inse att han är tillräckligt bra för att bli hjälte – innan det är ”Game Over” för hela spelhallen?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print