Håll i hatten, för snart kommer uppföljaren till Crouching Tiger Hidden Dragon. Att filmen skulle bli av har varit i stort sett klart sen februari då den fick “green-light”.

Finns det orsakit klarter att vara upprymd över Crouching Tiger Hidden Dragon 2?

 • Samma bolag – Ja
 • Samma skådisar – Nej
 • Samma regissör – Nej
 • Ssmma action – Ja

Istället för Ang Lee är det förra filmens action-coordinator Yuen Wo-ping som regisserar. Du kan därför vara trygg om du ser framemot samma övertydliga Wire-Kung Fu. Som regissör är han dock främst känd för några Jackie Chan- och Jet Li-klassiker som inte är särskilt bra filmer. Överdivet och teatralt skådespel kännetecknar filmerna, istället för Ang Lees finlir och fingertoppskänsla som instruktör. Tyvärr måste jag göra dig besviken om du ser framemot filmen. Den kommer säkert att bli underhållande, men förvänta dig inget mästerverk eller ens att Crouching Tiger Hidden Dragon 2 blir en film som når upp till fotknölarna på Ang Lees standard. Tyvärr.

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print