Härligt va?! Här nedan kan du avnjuta lite hopklipp från Fast & The Furious 6 som har premiär den 22:a maj. Som du ser erbjuder filmen lika skön action som föregångarna och den är precis lika snygg. Sån rapp, relaxad action som Fast & The Furious-serien representerar får vi aldrig nog av. Och hur kan man det egentligen? Spänn fast säkerhetsbältet, luta dig tillbaka och enjoy the ride med trailern nedan!

 
Handling:
Doms och Brians Rio-kupp raserade ett brottsimperium och gjorde dem och deras gäng rika, men de kommer aldrig att kunna åka hem.

Under tiden har Hobbs jagat en brotts-organisation av dödligt skickliga förare genom 12 länder. Deras ledares hänsynslösa andreman visar sig vara Letty, kvinnan Dom älskade och trodde var död. Det enda sättet att stoppa gängets framfart är att överlista dem på gatunivå ,så Hobbs ber Dom att samla sitt elit-team i London. Betalningen? Full benådning för dem alla, så att de kan återvända till sina hem och sina familjer igen.

Glöm inte att sprida videon till dina vänner!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print