Jaha, man kanske skulle summera lite av det som händer i filmvärlden. Det var ju ett tag sen. Det handlar mycket om superhjältar nu för tiden. Så ja, vi gör väl en Superhjältespecialare då.
 

Shit vilken fucking jävla succé den där Iron Man 3 blev. Till och med största biosuccén för en utländsk film i Kina. Fattar noll eftersom jag tyckte att Iron Man-filmerna var ju så störttråkiga. What Culture har listat likheter mellan Batman-trilogin och Iron Man-filmerna. Men man skulle kunna göra samma sak mellan Iron Man och vilka superhjältefilmer som helst.

Marvel talar om att göra nåt med Dr. Strange igen. Jaja, det har vi hört förrut. I flera år faktiskt. Nej, det är fortfarande inte värt att bry sig. Planet Hulk står det också om i länken ovan.

Men nåt som är sant är att Chris Evans, ja den där “Captain America” ni vet, har skrivit på ett kontrakt med Marvel på hela 6 filmer. Jösses. “[Marvel Studios] are not going to do bad movies,” säger han. Dubbel-jösses. Men okej då, dom är bra på att sälja så han tjänar nog nra på det hur som helst. Men Marvel kunde nog ha köpt upp sig lite…

Tom Cruise är ju i sina egna ögon en äkta superhjälte. Så vi kan ju också nämna att han skrivit kontrakt för Mission Impossible 5.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print