Här har du ett litet filmklipp från Star Trek Into Darkness. Det ser ju riktigt läckert ut. Ehuru det inte räcker med en vacker yta för att behaga mig. Jag gillade utseendet hos den första Star Trek filmen, alltså Re-booten. Handlingen var väl ett underhållande blaha blaha, men efter att ha lagt den sedvanliga orign-storyn bakom sig kan vi ju hoppas på lite mer originell story. Fast det här är ju också mer eller mindre en remake, så jag antar att man inte kan förvänta sig alltför mycket. Okej, är du en 3D freak, Trekkist eller gillar underhållande hjärnlavemang kan nog den här filmen vara ett lämpligt  och prisvärt sätt att döda intelligens-hjärnceller med. Eller vad du tycker du själv?

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print