Americanindependentweek
Den 22 april drar den amerikanska indiefilmens nya mecka Tribeca filmfestival igång och då firar kvalitetsfilmkanalen Silver detta med den tredje upplagan av American Independent Week – en temavecka som förvandlar ditt vardagsrum till en filmfestival med det bästa amerikansk indiefilm har att erbjuda. Mellan 22 och 28 april visas amerikansk independentfilm 24 timmar om dygnet, sju dagar i streck på Silver.

Bland höjdpunkterna finns The Machinist med Christian Bale, Bret Easton Ellisfilmatiseringen The Rules of Attraction med Kate Bosworth och Shannyn Sossamon, Todd Fields In the Bedroom med Marisa Tomei och Tom Wilkinson, och Cameron Crowes hyllningsdokumentär Pearl Jam Twenty.

För att fira detta startar vi en tävling där man kan vinna en cool tygkasse fylld med fyra filmer: Moonrise Kingdom, Your Sister’s Sister, Magic Mike och Take This Waltz.

Svara på frågan nedan och var med i tävlingen!

– Vad heter actionskådespelaren som medverkar i filmen Moonrise Kingdom?

Skicka ditt svar till david@filmmedia.se senast den 29:e april. Glöm inte att nedteckna din fysiska postadress.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print