Missa inte premiären av Hannibal den 8:e april, en av vårens riktigt stora TV-händelser! Här hos FilmMedia kan du se en trailer till TV-serien.

Femman har köpt in den här fina TV-produktionen som handlar om Hannibal, flerfaldigt utnämnd till filmhistoriens allra värsta psykopat och filmskurk. Ingen riktigt filmfanatiker kan undgå Anthony Hopkins ikoniska gestaltning av kannibalen. Och visst är det svårt att få nog av psykopater?! Femman kommer till vår räddning med den här serien som utspelas före När Lammen tystnar. Spana in trailern nedan, visst ser TV-serien riktigt välgjord ut! I trailern får du se Hugh Dancy och Mads Mikkelsen som har huvudrollerna.

Läs gärna mer om serien på IMDB så ser du att den redan har riktiga toppbetyg. Här skrivet av Felicia Tan har du ett utdrag från en av de många superlativa recensionerna:

I can’t emphasize how good the acting is, how vivid and artistic the abstract dream and killing sequences are, the fact that the soundtracks are well selected and not obnoxious all plays a part in creating one of the best viewing experiences ever. As a fan of psychological horror, I feel privileged to be able to take a small peek at this show ahead of broadcast.

Så missa inte Hannibal den 8:e april, det är verkligen något speciellt att se fram emot!

Synopsis:
Hannibal Lecter, en av filmhistoriens mest kallblodiga och raffinerade seriemördare, före filmen När lammen tystnar. Beteendevetaren Will Graham har en unik förmåga att sätta sig in i brottsoffers och gärningsmäns tankesätt. Han kontaktar dr Lecter, landets mest framstående psykiatriker, som har en kuslig förmåga att ringa in de mest bestialiska förövarna. Snart uppstår ett samarbete dem emellan. Vad Graham inte vet är att Lecter också är en av landets värsta seriemördare, tillika kannibal.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print