Spana in en riktigt grym trailer! Regissören Guillermo Del Toro är inblandad i produktionen av Mama, en rysare och övernaturlig thriller. Del Toro gjorde Pans Labyrint och skulle ha regisserat “Bilbo” om inte produktionen dröjt ut på tiden. Filmen är byggd på en kortfilm med samma namn från Andrés Muschietti som också regisserar långfilmen. Jag kan knappast tänka mig ett bättre par för en rysare av det mera klassiska slaget. Och på trailern ser det ut som en riktig fullträff! Mama ser ut att bli mycket stämningsfull och verkar otroligt snygg, eller vad säger du själv?!

Synopsis: Guillermo del Toro presenterar MAMA, en övernaturlig thriller som berättar den skräckinjagande historien om två små flickor som försvann in i skogen den dag då deras mor mördades. När de flera år senare räddas och ska börja ett nytt liv upptäcker de snart att någon eller något fortfarande hemsöker dem om natten.

För fem år sedan försvann systrarna Victoria och Lilly spårlöst från sin trygga förort. Sedan dess har deras farbror Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) och hans flickvän Annabel (Jessica Chastain) tröstlöst sökt efter dem. Efter att paret hittat flickorna vid liv i en gammal stuga förbyts glädjen över upptäckten i en undran om flickorna verkligen är de enda gästerna som de har välkomnat in i sitt hem.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print