Nu kommer uppföljaren till G.I. JOE: Rise of the cobra, G.I. JOE: RETALIATION. Den här gången bekämpar G.I. Joes inte bara sin dödsfiende Cobra; de tvingas också möta ett internt hot inom regeringsmakten, som hotar hela deras existens. Spana in trailern här nere, ser den inte riktigt läcker ut?!

Själv var jag aldrig en G.I. Joe-kille som liten. Jag fick en leksaksgubbe av en kompis när jag var liten, men höll mig mest till mina robotar. Däremot gillade jag äventyrsfilmer och gör det fortfarande. I väntan på nästa National Treasure, nästa Tintin eller kanske t.o.m ytterligare en Indiana Jones känns det som om G.I. JOE: RETALIATION fyller ett tomrum. Jag får vibbar av den här riktigt snygga trailern att filmen handlar om härligt underhållande äventyrsaction. Eller vad säger du själv?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print