Nu ska du få ett mäkta intressant tips på en TV-serie som kommer på Kanal 5! Hur använder man Big Brother-samhället för att förhindra brott? Person of Interest ger svar på frågan. Kolla själv in den spännande trailern nedan. Visst verkar det intressant?! Det verkar bli en minst sagt välgjord och finurlig thriller-serie av sånt därna nagelbitar-aktigt slag man helt säkert inte vill missa ett enda avsnitt av när man väl en gång har börjat glutta in serien. Eller vad tror du själv? Kolla den sköna trailern och berätta för oss vad du tycker! Och återkom hemskt gärna när du faktiskt sett det första avsnittet. Serien har premiär den 10 januari, på femman som sagt.

Mini-synopsis:
Den före detta CIA-agent John Reese som gått under jorden kontaktas av miljardären och datageniet Harold Finch som har byggt ett komplicerat datasystem för förutser brott. TIllsammans övervakar de personer för att i rätt ögonblick försöka förhindra att brott sker.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print