Nu har HBO landat i Telias digital TV! Världens bästa TV-kanal från världens bästa producent av TV-serier har slagit upp portarna till sin svenska kanal. Kolla in videon så får du se många solklara anledningar till varför man älskar HBO och varför dom är bäst. Visst lockar det när man ser små snuttar ur alla fantastiska produktioner de gjort? Har man Telia kan man alltså få en riktigt härlig TV-jul. Det är bara att hoppas på att det blir en riktigt kall och hård julhelg så att man slipper ha dåligt samvete att man sitter i soffan och tittar på HBO i ett.

Från och med den 17:e december ingår HBO i Telias erbjudande. Det innebär bland annat att nästan en halv miljon av Telias tv-kunder kan se nya avsnitt av kanalens populära tv-serier textade på svenska, redan inom ett dygn efter premiären i USA. Priset för HBO är 79:- i månaden och kanalen kommer att kunna ses på såväl tv som på datorn som på smartphones och surfplattor. På tv dessutom i hd-kvalitet. I samband med lanseringen bjuder Telia alla tv-kunder – nuvarande och nya – på HBO i sex månader

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print