Har du hunnit med Far Cry 3? Inte? Kolla in trailern nedan, det är riktigt snyggt! Det som är fint med spelserien är ju att den är så otroligt filmisk. Det är verkligen som att befinna sig mitt inne i en skön actionrulle där man kan deltaga själv. Och den här delen är snyggare än nånsin eftersom Ubisoft har gjort en rejäl uppgradering av deras berömda spelmotor Dunia 2. Har du inte lirat nån del av spelserien så ska du veta att föregångarna har fått väldigt bra recensioner. Varför inte kolla in spelet Far Cry 3 själv?!

Synopsis:
Far Cry 3-spelare iklär sig rollen som Jason Brody, en man ensam vid världens ände, strandad på en mystisk tropisk ö utan kontakt med civilisationen. I detta barbariska paradis, där laglöshet och våld härskar, dikterar spelarna när, var och hur händelserna i spelet ska utveckla sig. De hackar, smyger, detonerar och skjuter sin väg över ön i en värld som har förlorat all känsla för rätt och fel.


Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print