©Disney/Pixar

I snöyran lottar vi ut ett helt fantastiskt filmpaket med Modig (Brave), Pixars första animerade kostymfilm. Som dessutom har fått helt lysande recensioner och höga betyg av biobesökare.

 

Tre vinster delas ut: En person vinner ett paket med filmen på Blu-ray, ett spel (PS3) och en signerad poster. Andra till tredje pris är “bara” filmen Modig på Blu-ray, vilket bara det borde vara en stark anledning att deltaga. Vi gör den här tävlingen i samarbete med Walt Disney för att fira att filmen kommer ut på DVD och Blu-ray idag den 7:e december.

Allt du behöver göra är att MOTIVERA VARFÖR JUST DU SKA HA PAKETET. Finaste och smartaste motiveringen vinner. (Varför inte i form av ett julrim?) Sista datum för deltagande: 16 dec. Skicka ditt “svar” senast detta datum till david[at]filmmedia.se och glöm inte att bifoga din fysiska postadress.

Om du finner tävlingen eller bloggen kul, uppskattar vi om du gillar och sprider tävlingen på FB eller vår FB-sida som du hittar i spalten bredvid. Tack!

Kort synopsis för Modig:
Determined to make her own path in life, Princess Merida defies a custom that brings chaos to her kingdom. Granted one wish, Merida must rely on her bravery and her archery skills to undo a beastly curse.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print