Meddelande från Nordic Films:

I dag tisdagen den 16 oktober startar inspelningen av den sista och avslutande delen i SNABBA CASH – trilogin, i regi av prisbelönade och hyllade regissören Jens Jonsson. SNABBA CASH III – Livet deluxe beräknas få biopremiär hösten 2013.

Vi får återse Joel Kinnaman som JW, Matias Varela som Jorge, Dejan Cuckic som Radovan och Madeleine Martin som Nadja. Malin Buska och Martin Wallström är nytillskott i den fantastiska skådespelarensemblen, i två nya stora roller.

Jens Jonsson har genom sina prisbelönade kortfilmer blivit en av Sveriges mest framgångsrika och formstarka regissörer. Han belönades med flertalet priser för sin långfilmsdebut Ping-pongkingen. Han har även regisserat TV-serien God Morgon alla barn, samt skrivit manus till filmer som Det enda rationella och ”Ciao Bella.

Första filmen ”Snabba cash” hade premiär i januari 2010 och blev årets mest framgångsrika svenska film med över 620 000 biobesökare, och har slagit rekord i DVD-uthyrning. ”Snabba Cash II”, som hade biopremiär 17 augusti i år, har redan setts av drygt 324.000.

Precis som för de två tidigare filmerna, så producerar Fredrik Wikström Nicastro på Tre Vänner även SNABBA CASH III – Livet deluxe, tillsammans med Nordisk Film, Film i Väst och Sveriges Television.

Synopsis – SNABBA CASH III – Livet deluxe
JW lever på landsflykt, nu fast besluten att få reda på vad som hänt med sin försvunna syster Camilla. Spåren leder till Stockholms undre värld.

Jorge – ska göra en sista stöt; Sveriges genom tidernas största värdetransportrån. Men under de komplicerade förberedelserna möter han en kvinna från sitt förflutna – Nadja.

Polisaspiranten Martin Hägerström blir handplockad till att bli infiltratör i en hemlighetsstämplad operation med mål att fälla ledaren för Stockholms serbiska maffia – Radovan Krajnic.

Natalie Krajnic – Radovans juridikstuderande dotter, hamnar i korselden då hennes pappa blir utsatt för ett mordförsök. Mot sin vilja blir hon indragen i en växande maktkamp inom den serbiska maffian.

Allas öden förseglas i denna avslutande del av ”Snabba Cash”-trilogin.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print