OBS: Det finns fortfarande goda skäl att besöka bloggen. Det kommer att bli gott om pausunderhållning!

Men ändå, ursäkta stiltjen på bloggen. Film Media kommer att uppdateras sporadiskt under den närmaste tiden. När vi, eller närmare bestämt jag, kommer att komma igång på fullfart igen kan jag inte säga. Men om det dyker upp någon intressant nyhet eller trailer ska jag givetvis försöka få med det. Det blir också säkert någon mer tävling snart.  

Allt beror på personliga skäl. När man tar på sig för mycket arbete och man har en familj att ta hand om…. Ja ni vet. Ibland räcker inte tiden till och man måste göra svåra kompromisser. Men som sagt, vi, eller rättare sagt jag, kommer nog tillbaka med full hastighet så småningom.
…Förhoppningsvis…

Titta gärna in då och då. Jag säger till när seglen har fått vind igen. Och du kan ju alltid följa med utvecklingen på Facebook.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print