Meddelande från Universal Pictures där de presenterar en fantastisk Blu-ray- & DVD-fest i oktober:

I oktober presenterar vi inte bara nya titlar som till exempel Snow White & the Huntsman och TV-serierna SMASH och Grimm, vi presenterar även åtta digitalt remastrade monsterklassiker i form av Universal Classic Monsters – The Essential Collection. För de yngre monsterälskarna så släpper vi första filmen i den nya serien Monster High. Samtidigt passar vi på att gratulera E.T., en av Universals mest älskade karaktärer som i år fyller 30, och vi firar med att släppa filmen i restaurerat skick på Blu-ray. Även Coppolas 80-tals klassiker The Outsiders släpps på Blu-ray för första gången.   

Filmer

Snow White & the Huntsman

I detta episka actionäventyr spelar Kristen Stewart den enda i landet som är vackrare än den ondskefulla drottningen (Oscar®-belönade Charlize Theron) som gör allt för att förgöra henne. Kan jägaren (Chris Hemsworth) som skickats ut för att döda henne hjälpa henne att utmana sitt öde och krossa drottningens välde?

PÅ BLU-RAY OCH DVD 19 OKTOBER

Psych 9

Dags att möta dina demoner… Ett stängt sjukhus blir skådeplatsen för en rad mord när en seriemördare härjar fritt. Roslyn jobbar med att arkivera gamla patientjournaler när hon gör en obehaglig upptäckt: samtliga offer har varit patienter på sjukhuset. Hon hittar behandlingsrummet ”Psych 9”, ett otäckt rum där man behandlat psykiskt sjuka, ett rum med en helt egen historia…

PÅ BLU-RAY OCH DVD 24 OKTOBER

The Outsiders

Francis Ford Coppolas starka filmatisering av S.E. Hintons klassiska roman skildrar hur det känns att befinna sig i glappet mellan barndomens oskuld och vuxenvärldens cynism. Rollistan består av 80- och 90-talets största unga skådespelare: Matt Dillon, Tom Cruise, Emilio Estevez, C.Thomas Howell, Diane Lane, Patrick Swayze, Rob Lowe och Ralph Macchio. Med sin starka visuella stil har Coppola skapat en rörande, hjältemodig och oförglömlig skildring av ett sammansvetsat killgäng i 60-talets USA.

PÅ BLU-RAY FÖR FÖRSTA GÅNGEN 24 OKTOBER

E.T. The Extra-Terrestrial

Återupplev äventyret och magin i en av tidernas mest älskade filmer, E.T. The Extra-Terrestrial, från den Oscar®-belönade regissören Steven Spielberg. Denna tidlösa berättelse som berört människor i alla åldrar följer den fantastiska och oväntade vänskapen mellan en vilsekommen utomjording och en 10-årig pojke. Följ med Elliott (Henry Thomas), Gertie (Drew Barrymore) och Michael (Robert MacNaughton) när de tillsammans försöker hjälpa E.T. hem igen.

RESTAURERAD OCH PÅ BLU-RAY™ FÖR FÖRSTA GÅNGEN 31 OKTOBER

UNIVERSAL CLASSIC MONSTERS – THE ESSENTIAL COLLECTION

Från stumfilmseran ända fram till idag har Universal Pictures gett liv åt flertalet monster. Den här boxen hedrar studions långa banbrytande historia inom genren med tidlösa klassiker som Dracula, Frankenstein, The Mummy, The Invisible Man, Bride of Frankenstein, The Wolf Man, Phantom of the Opera och Creature from the Black Lagoon. Digitalt restaurerade, med perfekt high-definition bild och ljud.

PÅ BLU-RAY™ FÖR FÖRSTA GÅNGEN 10 OKTOBER

ALFRED HITCHCOCK: THE MASTERPIECE COLLECTION som skulle släppas den 10 oktober har blivit framflyttad och släpps nu den 7 november!

TV-SERIER:

SMASH

Emmy®-belönade Debra Messing, Oscar®-belönade Anjelica Huston, Megan Hilty, och Katharine McPhee från American Idol har huvudrollerna i den kritikerrosade serien Smash. Den begåvade nykomlingen Karen Cartwright (McPhee) har chansen att få sitt livs roll i en ny Broadway-musikal om ikonen Marilyn Monroe. Det enda som står i hennes väg är Ivy Lynn (Hilty), en teaterveteran som är fast besluten att själv få rollen och inte skyr några medel i kampen för berömmelse. I filmen ser vi också Tony®-belönade Christian Borle och Jack Davenport.

PÅ DVD 10 OKTOBER

GRIMM

De klassiska Grimmsagorna får nytt liv i denna mörka och fantasifulla serie från skaparna av Buffy the Vampire Slayer och Angel. Kriminalpolisen Nick Burkhardt (David Giuntoli) från Portland får reda på att han är ättling till jägarsläkten ˮGrimmˮ vars uppdrag är att upprätthålla balansen mellan mänskligheten och sagovärlden. Nicks nyvunna förmåga att upptäcka ondskan mitt ibland oss innebär att han blir alltmer indragen i Grimmvärldens uråldriga strider och får kämpa för att hålla sitt gamla liv utanför.

PÅ DVD 24 OKTOBER

BARNFILMER:

Barbie: Prinsessan och popstjärnan

I detta glittrande musikäventyr ser vi Barbie i huvudrollen som Tori, den godhjärtade prinsessan av Meribella. När prinsessans favoritsångerska Keira besöker kungariket upptäcker de att de har mycket gemensamt, bland annat en magisk hemlighet som gör att de kan se ut som varandra! Först verkar det som en jättebra idé att byta plats med varandra, men snart upptäcker de att den andras liv inte är så enkelt som det verkar. Men landet Meribella har också en magisk hemlighet, och när den blir stulen hamnar hela kungariket i fara. Kommer sann vänskap att bli räddningen? Denna spännande musiksaga full av fantastiska sånger, underbara kläder och roliga nya vänner visar att det bästa är att vara sig själv.

PÅ DVD 10 OKTOBER

Monster High: Monstren regerar

I Monster High: Monstren regerar dyker en gammal konflikt mellan människor och monster upp till ytan – och det blir läskigt värre! Under åratal har eleverna på Monster High blivit tillsagda att hålla sig inne under Halloween och undvika konfrontationer till varje pris. Men Frankie och hennes vänner upptäcker att människor och monster en gång i tiden alltid firade helgen tillsammans. Så de bestämmer sig för att vrida tillbaka klockan och fira Halloween på sitt sätt och visa att det är okej att vara annorlunda.

PÅ DVD 24 OKTOBER

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print