Meddelande från Walt Disney & ABC Studios:

MYCKET ATT SE FRAM EMOT DENNA HÖST I TV-SOFFAN – 8 TV-SERIER FRÅN ABC STUDIOS

Under hösten/vintern 2012 släpper vi på Disney inte mindre än 8 av våra  omtyckta och omtalade tv-succéer från ABS Studios på DVD! Många har hängt med flera säsonger och det har nu blivit dags att ta farväl av hemmafruarna på Wisteria Lane i Desperate Housewives åttonde och sista säsong. Men det finns även nya bekantskaper att lära känna uppkruppen i TV-soffan. Stig in i den glamorösa världen hos de rika och skoningslösa i Revenge eller titta på Once Upon a Time, 22 avsnitt fyllda med romantik, action och förtrollning. Träffa den smarta, envisa, karriärskvinnan Dr Megan Hunt, som efter en fruktansvärd bilolycka sadlat om till rättsläkare i Body Of Proof.   

Obs: Läs på egen risk, varning för spoilers…

Castle 2

TV:s mest spännande och omaka par är tillbaka för att lösa nya brott i den spektakulära andra säsongen av ABC:s Castle. Skämten är skarpare än kulorna i den här serien, som är full av dramatik, romantik och humor. (Den berömda deckarförfattaren Rick Castles ovanliga sätt att lösa brott på må ha vunnit över detektiv Kate Beckett, men deras relation är fortfarande stormig.) Upplev varje dramatiskt fall på den här 6-disc-utgåvan, som innehåller ett aldrig tidigare visat bonusmaterial, med avslöjande händelser från inspelningen. Denna dvd-samling ärett måste för varje Castle-fan!
Release: 8 augusti

Body of Proof 1

I nya dramaserien Body Of Proof spelar Dana Delany huvudrollen som den smarta, envisa, karriärskvinnan Dr Megan Hunt, som efter en fruktansvärd bilolycka tvingas ge upp sin karriär som hjärnkirurg. Hon börjar istället arbeta som rättsläkare och försöker med hjälp av offrens kroppar avslöja historierna bakom deras liv och plötsliga död.     Upplev den första spännande säsongen, och det fantastiska bonusmaterialet.
Release: 12 september

Desperate Housewives 8

Spänningen når sin höjdpunkt i sista säsongen av Desperate Housewives. Serien som omdefinierat livet i förorten och som gett en helt ny bild av vad livet som hemmafru innebär. Allt står på spel i denna säsong när hemmafruarna står enade efter mordet på Gabys fruktansvärda styvfar. Desperationen ökar när någon är dem på spåret och Bree får ett anonymt meddelande identiskt till det meddelande som Mary Alice fick …”Jag vet vad du gjorde”.     Ta farväl av hemmafruarna på Wisteria Lane i denna 6-disc utgåva som innehåller alla 23 avsnitt, plus ett exklusivt bonusmaterial!
Release: 26 september

Once Upon A Time 1

Återupplev hela den första  säsongens 22 avsnitt av succéserien med oförglömliga karaktärer och ett trassligt nät av romantik, action och förtrollning. Storybrooke är en sömnig liten ort där alla sagofigurer du någonsin hört talas om sitter fast mellan två världar. När Emma Swan (Jennifer Morrison) fyller 28 år träffar hon Henry (Jared S. Gilmore), den son hon adopterade bort för 10 år sedan. Henry tror att Emma är Snövits dotter som enligt en gammal spådom ska bryta en ond förbannelse. Emma är inte övertygad, men följer honomtill Storybrooke där hon hamnar i bråk med Regina Mills (Lana Parrilla), som är Henrys adoptivmor och enligt honom också Den Onda Drottningen!
Release: 31 oktober

Private Practice 5

Återupplev spänningen, tragedierna och triumferna i Private Practice: The Complete Fifth Season – TVs hetaste dramaserie från skaparen av Grey’s Anatomy. Det blir helt nya utmaningar på kliniken när Addison bestämmer att hon vill ha barn, med eller utan Sam. Petes ohälsa orsakar slitningar i äktenskapet med Violet, Charlottes förflutna gör sig påmint, och Ameliafaller tillbaka i gamla destruktiva vanor. När dessutom Coopersokände son dyker upp, blir läkarnas relationer till varandra mer  pressade än någonsin tidigare. Denna 6-disc-utgåva innehåller varje ögonblick av den spännande femte säsongen, och ett aldrig tidigare visat bonusmaterial.
Release: 31 oktober

Grey’s Anatomy 8

Den mest dramatiska säsongen hittills, fylld av romantik,spänning och tragedier. Det är starka känslor i luften på sjukhuset Seattle Grace Mercy West. Meredith och Derek kämpar med att försöka hålla ihop sitt förhållande samtidigt som de försöker adoptera en föräldralös flicka. Christina och Owen står även dem inför ett val som kan innebära slutet för deras äktenskap. En allvarlig olycka sätter allt på spel när Meredith, Christina, Mark, Lexie, Arizona och Derek kämpar för att överleva ute i vildmarken. Missa inte Grey’s Anatomy: The Complete Eighth Season som innehåller alla 24 avsnitt och ett aldrig tidigare visat bonusmaterial.
Release: 7 november

Criminal Minds 7

FBIs främsta experter på beteendeanalys är tillbaka i säsong 7 av Criminal Minds, som exploderar på DVD med 23 spännande avsnitt. Säsongen inleds med efterspelet av Emily Prentiss (Paget Brewster) förmodade död, och hela teamet måste stå till svars för det som hände efteråt. Profileraren David Rossi (Joe Mantegna) står inför en personlig kris som involverar hans ex-fru, medan Aaron Hotchner (Thomas Gibson) leder sitt team i en serie skruvade och komplicerade brottsfall. Även den skickligaste mördare tydliga spår efter sig.
Release: 21 november

Revenge 1

Stig in i den glamorösa världen hos de rika och skoningslösa i Revenge: The Complete First Season. Pengar, skönhet, makt och konspiration definierar New Yorks societet, men en ung kvinna tänker göra allt för att hämnas på dem som förstörde hennes fars liv. Se Emily Thornes (Emily VanCamp) hämndfulla plan mot Victoria Grayson (Madeleine Stowe) och de andra som krossade hennes familj. Men även de bästa planer kan gå snett … Någon ur Emilys förflutna komplicerar Emilys hämnd. Se alla 22 avsnitt och ett exklusivt bonusmaterial som tar dig djupare in konspirationen. Fängslande underhållning från första avsnittet till det avgörande ögonblicket i säsongsfinalen!
Release: 5 december

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print