Looper står kring knuten och väntar. Det tackar vi och bockar för eftersom filmen verkar vara en riktigt häftig sådan där resa-fram-och-tillbaka-i-tiden-film som vi aldrig får nog av. Att Bruce Willis är med gör ju inte det hela sämre. Annars är det Joseph Gordon-Levitt som spelar huvudrollen. Spana in en fräck video nedan. Underhållande och full av action ser Looper ut att vara minsann. Och läser du synopsis här så ser du att det inte alltid är så lätt att vara tidsresande yrkesmördare.

Looper är den hyllade filmen som utspelar sig i en framtid där tidsresor blivit vardagsmat och maffian högteknologisk. Joseph Gordon-Levitt spelar yrkesmördaren vars måltavlor befinner sig i andra tidsepoker och vars avrättningar hotar att förändra både nutid och framtid. En dag får han ett uppdrag som vilket annat som helst, men när han identifierar målet inser han att det är sitt framtida jag han måste eliminera. LOOPER är regisserad av Rian Johnson och i övriga roller ser vi Bruce Willis som Joe den äldre, Emily Blunt, Jeff Daniels och Paul Dano.

Looper har svensk premiär den 28 september.
Och du: om du tar en titt på filmsajter som IMDB, ser du att redan nu får filmen lysande recensioner. Det där med att filmen är hyllad är ingen överdrift.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print