TED är en hel långfilm av skaparna bakom Family Guy. Här handlar det om en leksaksbjörn som är livslevande. Inte på så där mesigt Toy Story-aktigt att den bara är levande när ingen ser på. Nix, han är så levande som det bara går. Se här nedan en kort men härlig trailer som verkligen visar “Teds” karaktär. I rollerna får du se bland andra Mark Wahlberg och Mila Kunis. Och självklart gör Seth MacFarlane rösten till björnen (och dessutom regisserar). Vem annars? Förhoppningsvis blir det också samma grova humor som i Family Guy. På trailern verkar det som om det finns en chans till riktigt häftiga skratt.

Synopsis från IMDB: “John makes a Christmas miracle happen by bringing his one and only friend to life, his teddy bear. The two grow up together and John must then choose to stay with his girlfriend or keep his friendship with his crude and extremely inappropriate teddy bear, Ted.”

Tufft beslut va? Filmen har premiär den 3 oktober. Och du: du kan till och med beställa/leta biljetter direkt genom i videon nedan.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print