Peter Jackson & c/o har gett ut en radda vackra bilder på karaktärerna i filmen The Hobbit. Eftersom jag är en upptagen man och för tillfället har allt sjå i världen med att bara hålla FilmMedia flytande (förhoppningsvis blir det bättre snart med tätare uppdateringar), hinner jag inte hämta hem alla bilderna. Men om du går hit till The Empire hittar du ett galleri med bilder i samma stil som ovan, på Bilbo, dvärgarna och naturligtvis på Gandalf.

Dom är duktiga på marknadsföring dom där Hobbit-makarna. (Ja, i dubbel bemärkelse. Förstod du inte vitsen?) Dom skickar ut material på material, bilder, videor i massor. Och alla filmsajter och bloggar i hela världen nappar. Ännu en nyhet är att det kommer en ny trailer om ett par dagar. Peter Jackson gjorde en video bara för att annonsera ut denna trailer, vilket är en nyhet i filmvärlden idag. Snacka om pseudonyheter. Varför inte vänta med att publicera info om en trailer tills dess att man faktiskt kan visa den? Eller vad tycker du?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print