Här är Loom, en ny kortfilm av Luke Scott, son till den berömde regissören Ridley Scott. Luke har gjort sig känd som en mycket duktig reklamfilmare, precis som hans far innan han började göra långfilm. Pappa Ridley är även med här och hjälper till på ett hörn som exekutiv producent. Vi känner också igen stilen från Blade Runner. Loom är filmad helt och hållet i 4K-format och skapad för att kunna visas i 3D. Från början var den också tänkt att hjälpa till vid visning och marknadsföring av “REDray 3D laser player”. Filmen är skapad för tekniken och skall enligt upphovsmännen därför ha en idag oöverträffad bildkvalitet. Tja, vi har ingen “REDray 3D laser player” att visa upp filmen i, så ni får nöja er med att se den här istället. Den är bra, men har kanske en något för tunn story för sina 20 minuter.

[youtube]wcvSTk8M5qY[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print