Jo, producenterna bakom Transformers 4 är ju åtminstone ärligare än George Lucas som påstår att han bryr sig om innehållet i sina filmer. Ingen av skådisarna från Transformers 1-3 kommer att vara med i den nya filmen. Michael Bay & c/o kommer att ha helt nya karaktärer och nya robotar. Varför? Jo, för att Hasbro skall kunna lansera helt nya leksaker. Inga gamla figurer att leka med. Nä, allt blir nytt för att öka köplustan.

Trots en helt ny ensemble kommer filmen tack och lov varken bli en reboot eller prequel. Filmen kan dock komma att utspelas mer ute i rymden. Men budgeten kommer dessutom att slimmas något. “Transformers 4 is scheduled for release on June 27, 2014 with a 40% chance of being an unintelligible mess, but an 80% chance of better toy sales.” som Collider uttrycker så väl.

Jo, filmen kommer nog att bli minst lika barnslig som de tidigare och helt säkert sälja mycket, mycket leksaker. Och George Lucas kommer säkert att bli grön av avund och låta tillverka ännu mera Star Wars-prylar. Eller vad tror du?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print