TM & ©2012 Marvel & Subs.

Äntligen en ny tävling! Och vilken tävling sen! Du kan vinna The Avengers, årets allra mesta superhjältiga film på Blu-ray. Vi lottar ut hela 3 exemplar. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att svara på en kul och busenkel uppgift! Läs mer efter ”hoppet”:    

 

Uppgift:

Berätta vilken superhjälte som är din favorit och varför!

Skriv ditt svar antingen här i kommentarsform eller skicka det till david [at] filmmedia.se. Vi vill ha ditt svar senast den 15:e september. Och du, om du hjälper oss att sprida FilmMedia genom at gilla oss på Facebook (eller om du har gjort det tidigare) så får ditt namn vara med två gånger i dragningen. Använd länken i högerspalten.

Kort synopsis:

Marvel presenterar Marvels The Avengers, den ultimata superhjältefilmen alla väntat på! Marvels superhjältar Iron Man, Hulk, Thor och Captain America sammankallas för första gången någonsin i detta actionäventyr med bland andra Robert Downey Jr., Scarlett Johansson och Samuel L. Jackson i rollerna.

När en oväntad fiende plötsligt hotar hela jordens säkerhet måste Nick Fury, chefen för den fredsbevarande byrån S.H.I.E.L.D., rekrytera ett team som tillsammans kan rädda jorden från ett katastrofalt öde. Marvels The Avengers är regisserad av Joss Whedon, och bjuder på ett storslaget äventyr med spektakulär action och oförglömliga specialeffekter.

Bonusmaterial DVD

 • A Visual Journey

Bonusmaterial Blu-ray

 • Deleted Scenes
 • Gag Reel
 • Marvel One-Shot: Item 47
 • A Visual Journey

Filmen finns på DVD, Blu-ray Disc, BD 3D, samt DVD+BD-combo

Om du inte orkar hålla dig tills dess att du får svar kan du beställa The Avengers direkt i något av alternativen nedan:

Ginza

CDON

Discshop

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print