Lite kort-kort update om vad som händer i filmvärlden bara:   

 

Kick Ass 2: Balls to the Wall har förmodligen fått tillökning i sina karaktärer genom en skådis vid namn Jim Carrey. Det finns ännu inget officiellt uttalande eller pressmeddelande som faktiskt säger att han är med på sparka-arsle-tåget, men genom slutsatser och ett twitter -meddelande från regissören Jeff  Wadlow. Han säger att det är officiellt att de har fått en roll tillsatt, men inte av vem. Men alla i hela filmbloggarvärlden verkar  av olika anledningar vara helt övertygade om att det inte kan gälla nån annan Jim Carrey. Det påstår i vilket fall Cinema Blend.

På tal om humor påstår Chris Pine att Star Trek 2 kommer att vara humoristisk och underhållande. Okej, jag orkar inte översätta, du får läsa direktcitat:

“We’re not making Batman. That’s not our deal,” berättar Pine för Total Film.

“There’s comedy, which I think J.J. does a great job of, but, like the first one, there’s some serious issues being dealt with. And I’d say the threat is even greater in this one.”

“The force [the Enterprise crew] are met with is much more frightening. It’s relentlessly action-packed and in terms of character development it goes places you’d never expect. The arc is huge for all the characters. It’s a really big story – I can’t hype it enough!”

Och om vi lämnar humorn bakom oss kan vi meddela att Titanic kommer att ges ut i en 3D-upplaga på Blu-ray, men utges även åter i 2D. Oavsett vilken version du införskaffar kommer det bli en praktutgåva med gediget extramaterial med två och en halv timme ej tidigare utgivet material, inklusive en bakomfilm, 30 borttagna scener, över 60 bakom-kameran featurettes, 2000 bilder, kommentarer och mera.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print