Du vet säkert att Skyfall är den nya bondfilmen som kommer snart. Vi ska avslöja lite om filmen, som att James Bond, agent 007 med rätt att döda dör. Och så får du lite tips om  var du kan hitta mer smarrig info om nya Bond-filmen. Kan Bond dö? Läs mer efter “hoppet” (och se trailern om du missat den):  

 

 

Bondfilmen Skyfall måste vara den mest efterlängtade sedan Casino Royale, kanske till och med efter Golden Eye. Och ska nu Bond verkligen dö? What the fuck? frågar du dig säkert.  Well, “sort off”, som Empire Online skriver. Nättidningen skriver mycket om filmen. De har redan sett den och nästa fysiska tidningsnummer av Empire kommer att bli ett massivt Bondnummer. De har skrivit lite vagt så där om filmen på sin hemsida, för att bara ge läsaren lite sådär smakprov på hur de kan ha upplevt den. Och utan att avslöja något. Däremot har dom analyserat trailern och berättat om vad vi egentligen får reda genom den.

Därför kan vi bland annat säga att Bond dör, fast det är å andra sidan ingen spoiler, eller hemlighet. Läser du något om filmen eller ser någon trailer så får du veta det. Filmen börjar så och trailern avslöjar intrigens startpunkt. Bond blir skjuten på taket på ett tåg och faller ner i en flod. Till och med filmens inledning försöker få dig att tro att Bond har dött. Men självklart är han inte död “på riktigt” och det finns ingenting som skulle kunna få dig att tro att så skulle kunna vara fallet. Visst, agent 007 har varit på väg att dö, eller dött skenbart i flera filmer, som i You Only Live Twice och The Living Daylights.

Men det intressantaste av allt, som är en möjlig orsak till varför Bond blir skjuten i Skyfall, framgår som av ett pussel Empire lägger med hjälp av kommentarer från läsarna. Det låter otroligt som en otroligt spännande och bitvis otrolig historia. Kan självaste James Bonds egen uppdragsgivare MI:5 ha beordrat att han måste dö?

Läs mera hos Empire om 10 saker vi har lärt oss av Trailern till Skyfall. (Eller låt bli om du hellre vill sväva i ovisshet om filmen tills dess att du ser den. Spoilervarning)

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print