Shia LaBeouf är urless på storfilm och Hollywood studior. Enligt rapport kommer han att ge upp storfilms-Hollywood helt. Till The Hollywood Reporter meddelar han att “Jag har fått nog” = “I’m done”. Enligt honom finns ingen frihet i Hollywood: “There’s no room for being a visionary in the studio system. It literally cannot exist.” Många har ju upplevt Hollywood just så, både skådisar och regissörer som försöker göra en karriär där. Men LaBeouf ger också Steven Spielberg en rejäl känga.    

 

 

LaBeouf tog den negativa kritiken för Indiana Jones 4 rätt hårt. Steven Spielberg var också medproducent till “Transformers” där skådisen medverkade. Spielbergs löften om filmerna gjorde att relationen mellan regissören och skådisen i princip är bruten.

“He told me there’s a time to be a human being and have an opinion, and there’s a time to sell cars,” säger skådespelaren. “It brought me freedom, but it also killed my spirits because this was a dude I looked up to like a sensei.”

Vi gissar att en Shia LaBeouf i en Indy 5 i princip är omöjlig. Om Harrison Ford har vi ju meddelat tidigare hans villkor för en ny film är att hans karaktär äntligen får dö. Men det ser ju i dagsläget inte ut som om tilltänkte LaBeouf har någon som helst lust att ta över facklan.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print