Här har du en trailer för en tjeckisk animerad film, Toys in the Attic. Det är en sån där klassisk stop motion-animation som tjeckarna är så förtjusta i. Hannover House har tagit på sig uppdraget att ge ut filmen i USA och anlitat duktiga skådisar för att dubba över den grötiga och svårlyssnade östeuropeiskan, och så att de små amerikanerna inte behöver kämpa med undertexter.  Bland andra Forest Whitaker och Joan Cusack är anlitade. Det kanske i sin tur betyder att vi har en liten, liten chans att på ett eller annat sätt få hit filmen till oss.

Jag har en känsla av att Toys in the Attic kan vara lite skrämmande för de minsta. Men å andra sidan tycker ju tjeckerna om att göra skrämmande barnprogram. Spana in trailern nedan:

[youtube]DM4enqA0H4w[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print