Oj, vilken cirkus det har varit runt Ghostbusters 3, under många år dessutom. Först var det otänkbart  att göra en uppföljare utan Bill Murray, sen skojade komikern hit och dit med journalister att han hade tackat nej och sen visste ingen vad som var sant och hur det överhuvudtaget skulle gå med uppföljaren till kultrullen. Under senaste halvåret har Bill Murray, till alla fansens glädje, faktiskt varit skriven till projektet och offentligt varit med på tåget.

Och sedan har vi vad som faktiskt händer nu. Bill murray har hoppat av tåget och det är offentligt. Varför vet vi inte. Kanske han blev trött på väntan? Men Ghostbusters 3 kommer enligt Dan Aykroyd att göras i vilket fall och utan Murray.

Trist meddelar Aykroyd och säger: “It’s sad but we’re passing it on to a new generation”. Ger det vidare till en ny generation? Mellan raderna anar jag att man vill skapa en ny franchaise, kanske en hel trilogi. Med tanke på att man har värvat Men In Black 3-författaren Etan Cohen (Nej, namnet är inte felstavat och det är inte “Ethan Coen” som menas.) som också skrivit Madagaskar 2 och varit en av huvudförfattarna till den tecknade serien Hemma hos Hill.

Nu måste manus skrivas om och projektet skall ju också få green-light. Även om vi misstänker att Ghostbusters 3 kommer att få vänta ytterligare 2 eller 3 år tills vi får se den på bio envisas Aykroyd med att säga att inspelningarna kommer att påbörjas nästa år, vilket han ju har sagt under minst 2 års tid. Vi får väl se. Kanske alltihop havererar?

Läs mer om: Ghostbusters 3

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print