Den enögda sjömannen vars uppdrag från början var att introducera spenat till vägrande barn, Karl-Alfred, är på väg att bli långfilm, en 3d-animerad sådan. Genndy Tartakovsky (Hotel Transylvania) har nu anlitats för att regissera. Låter det lovande tycker du? Jo kanske. Producenten Avi Arad visade sig exalterad över projektet redan då det utannonserades:

Popeye has been my childhood favorite character. To me he was always the everyday man who gets special powers and actually becomes the first superhero in the best meaning of the word. When Scott Sassa called, Ari and I were beyond excited to be working with Jay Scherick & David Ronn and Sony Pictures Animation to bring this iconic character to the big screen in glorious stereoscopic 3D. We enjoy working with the Sony Pictures Animation team and with Rocky and company from Hearst Publishing. I cannot wait to go sailing!

Förra året anlitades alltså två manusförfattare för att skriva ihop filmen, namnen som nämns, David Ronn och Jay Scherick. Med tanke på att det var dom som skrev Smurfarna, är dock hoppet ute nästan direkt att det blir något som liknar en vettig film. Okej då, vi vet inte hur det har gått för manuset. Vi får väl se så småningom hur produktionen med Karl-alfred, eller “Popeye”, fortlöper.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print